Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Čas malinČas malin Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty
Chytrá Žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 17.08. 2017
Dnes má svátek Petra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Čistá bezová šťáva

fotka Čistá bezová šťáva
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 36

Použité suroviny receptu Čistá bezová šťáva:

1 l bobulek bezu  | 1/4 l vody  | 450 - 500 g cukru (nejlépe hnědý nebo fruktoza)

Postup přípravy receptu Čistá bezová šťáva:

Na 1 litr čistých a zralých bobulí dáme čtvrt litru vody a 15 minut POMALU vaříme. Pak protlačíme přes síto (ne kovové!!!). Do této šťávy přidáme 450-500 g cukru (nejlépe přírodní, ale stačí i krupice - já nesladím vůbec nebo dávám fruktozu kvůli diabetu) a ještě 10 min. vaříme. Horkou šťávu nalijeme do čistých lahví a pevně uzavřeme. Necháme POMALU vychladnout - já je přikrývám v posteli.
Sirup si samozřejmě dle chuti řeďte vodou.



Fotky receptu Čistá bezová šťáva:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Čistá bezová šťáva
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !