Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 03.04. 2025
Dnes má svátek Richard
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bezová kecanda

fotka Bezová kecanda
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 58

Použité suroviny receptu Bezová kecanda :

900 g cukru  |  mletá skořice  |  mletý hřebíček  | podle potřeby bezinky

Postup přípravy receptu Bezová kecanda :

Opraný a okapaný bez rozvaříme. Směs propasírujem přes husté síto - ne kov!! Zvážíme množství, dáme do kastrolu a přidáme cukr. Vaříme dále asi 25 minut. Přidáme hřebíček a skořici. Po zkoušce, že je už kecanda hustá jako povidla, naplníme do příslušných nádob - já to dávám do kameninových povidláků, ale i sklenice samozřejmě, ty ale jen povážu celofánem - víčko je zbytečné - nekazí se. Jinak je možno opět použít želírovací cukr dle návodu na obalu.


Fotky receptu Bezová kecanda :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bezová kecanda
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles