Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 03.04. 2025
Dnes má svátek Richard
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kandovaná citrusová kůra

fotka Kandovaná citrusová kůra
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 59

Použité suroviny receptu Kandovaná citrusová kůra:

200 g kůra z citrusových plodů  |  sůl  |  voda  |  cukr

Postup přípravy receptu Kandovaná citrusová kůra:

Sušenou kůru namočíme do vody, lehce osolíme. Necháme máčet 2-3 dny, každý den vodu slijeme a znovu osolíme. Třetí den vyloupneme z kůry bílou vnitřní dřeň, kůru dáme do čisté opět trochu osolené vody a uvaříme doměkka. Pak na 2 dl vody dáme 200 g cukru a povaříme s cukrem. Voda s cukrem vytvoří sirup. Dáme do skleničky se šroubovacím víčkem, zalijeme sirupem, ve kterém se kůra vařila a uchováme v chladu v ledničce. Používám třeba do jablkových závinů, nákypů, do pečiva. Kůru protlačuji lisem na česnek. Pokud připravuju jablka na štrůdl, pak je mixuju v robotu, tak kůru přihodím k jablkům, nastrouhá se s nimi. Ve štrůdlu i v těstě třeba na vánoční cukroví báječně voní.


Fotky receptu Kandovaná citrusová kůra:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kandovaná citrusová kůra
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !