Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 18.06. 2019
Dnes má svátek Milan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Cukroví z vloček a sušeného ovoce

fotka Cukroví z vloček a sušeného ovoce
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Cukroví z vloček a sušeného ovoce:

150g ovesných vloček  | 80g tuku na pečení  | 50g cukru  | 50g sušených jablek  | 50d sušeného ovoce  |  bílek  |  bílá čokoládová poleva

Postup přípravy receptu Cukroví z vloček a sušeného ovoce:

V míse utřeme tuk s cukrem a s bílkem, vmícháme vločky a na kousky nakrájená sušená jablka a ovoce. Z hmoty děláme lžičkou hromádky, které dáme na plech, pečeme 15 min. při 170 C. Po vychladnutí každou hromádku přilepíme polevou na plátek sušeného jablka a ozdobíme bílou čokoládovou polevou.


Fotky receptu Cukroví z vloček a sušeného ovoce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Cukroví z vloček a sušeného ovoce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !