8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dušené lišky se sázeným vejcem

fotka Dušené lišky se sázeným vejcem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Dušené lišky se sázeným vejcem:

500 g lišek  | 40 g másla  | 60 g cibule  | 4 plátky tmavého chleba  | 4 vejce  |  pažitka, pepř, sůl, kmín

Postup přípravy receptu Dušené lišky se sázeným vejcem:

Lišky dobře očistíme, omyjeme a necháme okapat. Oloupanou cibuli jemně posekáme a osmažíme ji na polovině másla dozlatova. Přidáme lišky v celku (velké překrojíme), osolíme, okmínujeme, opepříme a dusíme, až se všechna voda vydusí. V pánvi vytřené olejem připravíme sázená vejce (vejce opatrně rozklepneme, aby zůstala v celku, lehce posolíme a necháme srazit). Krajíčky tmavého chleba potřeme zbylým máslem, na ně navršíme podušené houby a navrvch položíme sázené vejce. Bohatě posypeme sekanou pažitkou.


Fotky receptu Dušené lišky se sázeným vejcem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dušené lišky se sázeným vejcem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !