Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.05. 2024
Dnes má svátek Stanislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Filé pečené v alobalu

fotka Filé pečené v alobalu
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Filé pečené v alobalu:

200 g rybího filé  | 10 g rostlinného tuku  |  sůl, petrželka, citrónová šťáva

Postup přípravy receptu Filé pečené v alobalu:

Porce filé posolíme, vlo­žíme do mírně tukem vy­mazaných čtverců alobalu a pevně zabalíme (oba okraje zdvihneme, aby ne­vytékala šťáva). Vložíme do trouby na plech či do pekáčku potřeného stude­nou vodou a pečeme 20-25 minut. Měkké porce filé z alo­balu vyjmeme, pokapeme citrónovou štávou a posy­peme sekanou petrželovou natí. Příloha - vařené bram­bory nebo bramborová ka­še, zeleninový salát (výborný je mrkvový), saláty z čerstvého ovoce.


Fotky receptu Filé pečené v alobalu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Filé pečené v alobalu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles