Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 22.11. 2019
Dnes má svátek Cecílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Grilované hromádky plné tajemství

fotka Grilované hromádky plné  tajemství
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Grilované hromádky plné tajemství:

8 švestek /velkých a sladkých/  | 100 g žervé  | 80 g balkánského sýra  | 20 g lískových oříšků  | 1 lžíce čerstvého rozmarýnu

Postup přípravy receptu Grilované hromádky plné tajemství:

Balkánský sýr rozmačkejte vidličkou, smíchejte s žervé a sekaným rozmarýnem. Na půlku rozkrojené švestky položte oříšek a přitisknete kopeček směsi. Švestky vyskládejte do zapékací misky a dejte zapéct dozlatova pod gril na 15 min. při teplotě 200°C.


Fotky receptu Grilované hromádky plné tajemství:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Grilované hromádky plné tajemství
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !