Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Grilovaný losos se špenátovým soté

fotka Grilovaný losos se špenátovým soté
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 98

Použité suroviny receptu Grilovaný losos se špenátovým soté:

1/4 hrnku balzamikového octa  | 2 lžíce hnědého cukru  | 1 lžička hořčičného prášku  | 570 g lososového filetu nakrájeného na 4kousky  | 1 lžíce olivového olejee  | 1 červená cibule nakrájená na tenké plátky  | 250 g mladého špenátu

Postup přípravy receptu Grilovaný losos se špenátovým soté:

Předehřejte gril. V malé míse smíchejte ocet, hnědý cukr a hořčici. Čtvrtinu směsi natřete na lososa. Grilujte jej, dokud nezbělá, a po 2minutách ho znovu potřete směsí.
Mezitím ve velké pánvi na středním plameni zahřejte olej, na němž osmažte cibuli do světlehněda. Přiklopte ji a duste doměkka. Poté přidejte špenát a za stálého míchání ho povařte, dokud téměř nezvadne. Dolijte zbývající octovou směs, vše promíchejte a vařte, až omáčka trochu zhoustne.
Špenátovou směs rovnoměrně rozdělte na talíře. Navrch každé porce položte kousek lososa.


Fotky receptu Grilovaný losos se špenátovým soté:

Grilovaný losos se špenátovým soté
Fotky vložil: Ježíšek 
Hodnocení receptu Grilovaný losos se špenátovým soté
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !