MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 12.05. 2024
Dnes má svátek Pankrác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bažant pečený na roštu

fotka Bažant pečený na roštu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 24

Použité suroviny receptu Bažant pečený na roštu:

1 bažant  | 40 g slanina  |  mletý pepř  |  olej  |  mleté nové koření  |  bobkový list  | 40 g másla  |  sůl

Postup přípravy receptu Bažant pečený na roštu:

Očištěného bažanta opálíme nad plynovým plamenem nebo nad plamenem svíčky, prsa i stehna protkneme klíny slaniny, osolíme, potřeme olejem, posypeme pepřem a novým kořením, poklademe kousky bobkového listu a necháme v chladnu chvíli odležet. Půlky bažanta opět potřeme olejem, vložíme do rozehřátého grilu na rošt potřený olejem a za častého potírání olejem a obracení jej grilujeme 25-30 minut. Rozdělíme jej na porce, pokapeme rozehřátým máslem a podáváme s rýží a s kompotem.


Fotky receptu Bažant pečený na roštu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bažant pečený na roštu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !