8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Houbové rizoto z jáhel

fotka Houbové rizoto z jáhel
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Houbové rizoto z jáhel:

250 g žampionů  | 1 cibule  | 1 lžíce másla  | 100 g hrášku  |  kari koření  | 120 g jáhel  | 2 stroužky česneku  | 4 lžíce smetany ke šlehání  |  petrželová nať  |  sůl

Postup přípravy receptu Houbové rizoto z jáhel:

Žampióny očistíme, omyjeme a nakrájíme na tenké plátky. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno.
Máslo rozpustíme na pánvi a žampióny s cibulí krátce podusíme. Přidáme hrášek a vše posypeme kari kořením.
Jáhly opláchneme horkou vodou a přidáme k houbám. K tomu přidáme prolisovaný česnek. Sůl dle chuti. Nakonec přelijeme půl litrem vody a rizoto z jáhel vaříme pod pokličkou 20-25 minut, až jáhly změknou. Rizoto z jáhel zjemníme smetanou a podáváme posypané petrželkou.


Fotky receptu Houbové rizoto z jáhel:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Houbové rizoto z jáhel
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !