Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 08.05. 2024
Dnes má svátek všichni osvobození
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Houby na pytlácký způsob

fotka Houby na pytlácký způsob
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Houby na pytlácký způsob:

2 mrkve  | 2 kořenové petržele  | 2 cibule  |  sůl  |  pepř  |  ocet  | 3 kostky cukru  | 2 lžice másla  | 2 lžice mouky  | šťáva z citronu  | 200 g zakysné smetany  | 500 g míchaných hub

Postup přípravy receptu Houby na pytlácký způsob:

Mrkev a petržel oloupeme a nakrájíme na nudličky, cibuli nasekáme na drobno. Cibuli s mrkví povaříme ve troše vody se solí, pepřem a několika kapkami octa, pak zeleninu scedíme a vývar dáme stranu.
Petržel orestujeme s cukrem na lžici přepuštěného másla, potom ji poprášíme moukou a osmažíme dozlatova. Přidáme vývar z mrkve, necháme ho vzkypět a dochutíme citronovou šťávou. Nakonec vmícháme zakysanou smetanu.
Houby očistíme, nakrájíme na menší kousky a asi 8 minut je dusíme na zbylém másle.

Houby, zeleninu a omáčku smícháme dohromady a podáváme. Vynikající přílohou jsou chlupaté knedlíky.


Fotky receptu Houby na pytlácký způsob:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Houby na pytlácký způsob
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !