Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 21.06. 2018
Dnes má svátek Alois
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Houby zapečené s mrkví

fotka Houby zapečené s mrkví
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Houby zapečené s mrkví:

250 g čerstvých hub  | 2 mrkve  | 1 lžíce másla  | špetka soli  | špetka mletého pepře  | 50 g anglické slaniny  | 1-2 cibule  | 2 stroužky česneku  | 200 ml smetany  | 2 vejce  | na vymazání máslo  | na vysypání strouhanka

Postup přípravy receptu Houby zapečené s mrkví:

Houby a nakrájenou mrkev podusíme na másle, osolíme a opepříme. Nakrájenou slaninu rozškvaříme a opečeme na ní nahrubo nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek. Přidáme k houbám a mrkví a promícháme. Směs dáme do máslem vymazané zapékací mísy a vysypané strouhankou. Zalijeme smetanou s rozšlehanými vejci a solí a zapečeme.


Fotky receptu Houby zapečené s mrkví:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Houby zapečené s mrkví
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !