Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hřiby hnědé po zálesácku

fotka Hřiby hnědé po zálesácku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Hřiby hnědé po zálesácku:

500 g hřibů  |  sůl  | 80 g másla  | 20 g hladké mouky  |  petrželka  |  citrónová šťáva

Postup přípravy receptu Hřiby hnědé po zálesácku:

Kloboučky hřibů hnědých osolíme, obalíme v mouce a opečeme po obou stranách na rozehřátém másle. Opečené vyjmeme, do másla přidáme drobně nakrájenou petrželku a citrónovou šťávu. Zamícháme a prohřejeme. Nalijeme na opečené kloboučky hřibů a podáváme.
Příloha: brambory se zeleninovým salátem.


Fotky receptu Hřiby hnědé po zálesácku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hřiby hnědé po zálesácku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles