Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 18.06. 2018
Dnes má svátek Milan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Italský nákyp

fotka Italský nákyp
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Italský nákyp:

250 g makarónů  | 30 g hladké mouky  | 20 g másla  | 1/4 l mléka  | 1 žloutek  | špetka muškátového oříšku  | 1 květák  | 3 bílky  | špetka soli  | 100 g tvrdého sýra

Postup přípravy receptu Italský nákyp:

Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zředíme ji studeným mlékem a povaříme v hustou omáčku. Okořeníme strouhaným muškátovým oříškem, opepříme, podle chuti dosolíme, zjemníme žloutkem a nakonec přidáme strouhaný sýr. Makaróny uvaříme doměkka, scedíme a necháme okapat. Pak je nasekáme nadrobno a spojíme připravenou omáčkou. Přidáme uvařený a posekaný květák, promícháme a nakonech zkypříme sněhem. Pečeme v zapékací misce vymazané máslem.


Fotky receptu Italský nákyp:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Italský nákyp
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !