Novoroční předsevzetíNovoroční předsevzetí 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Velký roční horoskop na rok 2018Velký roční horoskop na rok 2018 Je naše dítě zralé na vstup do školy?Je naše dítě zralé na vstup do školy?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.01. 2018
Dnes má svátek Vladislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Italský nákyp

fotka Italský nákyp
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Italský nákyp:

250 g makarónů  | 30 g hladké mouky  | 20 g másla  | 1/4 l mléka  | 1 žloutek  | špetka muškátového oříšku  | 1 květák  | 3 bílky  | špetka soli  | 100 g tvrdého sýra

Postup přípravy receptu Italský nákyp:

Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zředíme ji studeným mlékem a povaříme v hustou omáčku. Okořeníme strouhaným muškátovým oříškem, opepříme, podle chuti dosolíme, zjemníme žloutkem a nakonec přidáme strouhaný sýr. Makaróny uvaříme doměkka, scedíme a necháme okapat. Pak je nasekáme nadrobno a spojíme připravenou omáčkou. Přidáme uvařený a posekaný květák, promícháme a nakonech zkypříme sněhem. Pečeme v zapékací misce vymazané máslem.


Fotky receptu Italský nákyp:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Italský nákyp
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Potřebujete stylová a pohodlná křesla do pracovny? Vyberte si kvalitní kancelářské židle Hawaj.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !