Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kačíkův lahodný pomerančový džem

fotka Kačíkův lahodný pomerančový džem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 22

Použité suroviny receptu Kačíkův lahodný pomerančový džem:

1 kg pomerančů (beze slupky)  | 1 ks GELFIX Super 3:1 od fy Dr.Oetker  | 350 gr cukru krystal

Postup přípravy receptu Kačíkův lahodný pomerančový džem:

Pomeranče nejprve zbavíme slupky a navážíme přesně 1 kg čisté váhy pomerančů (beze slupky), jednotlivé dílky nakrájíme na malé kousky a vložíme do větší hrnce.
Gelfix promícháme s cukrem a poté zamícháme do připravených pomerančových kousků. Za stálého míchání přivedeme k varu a necháme cca. 1 minutu povařit při vysoké teplotě.
Necháme mírně zchladit, odstavením z plotny, ale ne úplně a ještě mírně teplé plníme do připravených zavařovacích skleniček až po okraj. Případnou pěnu odstraňte lžičkou. A nyní uzavřete sklenice a můžeme otočit dnem vzhůru.


Fotky receptu Kačíkův lahodný pomerančový džem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kačíkův lahodný pomerančový džem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !