2 Sedlčanské Hermelíny
| 1 cibule nakrájená na plátky
| 1 čerstvá feferonka
| sladká paprika
| 1 nasekaný česnek
| 1 bobkový list
| dle chuti pepř celý
| dle chuti nové koření
Postup přípravy receptu Kamil s feferonkou:
Papriku, cibuli a koření lehce podusíme na oleji bez česneku. Směs necháme vychladnout. Středně uleželý Hermelín rozkrojíme, jednu polovinu posypeme nasekaným česnekem, přidáme trošku sladké papriky, potřeme směsí a přikryjeme druhou polovinou sýra. Do nádoby vkládáme Hermelíny prokládané zbytkem směsi. Nádobu zalijeme olejem, zakryjeme
a necháme asi tak sedm dní v chladu a temnu uležet.
Fotky receptu Kamil s feferonkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!