8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kapr na mrkvi

fotka Kapr na mrkvi
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 38

Použité suroviny receptu Kapr na mrkvi:

1 kapr (2 kg)  | špetka soli a pepře  | špetka koření na ryby  | 2 mrkve  | 2 cibule  |  šťáva z 1 citronu  | 200 ml oleje  | 100 g majonézy  | 1 čerstvá paprika  | 1 svazek petržele  | 2 bobkové listy  |  alobal

Postup přípravy receptu Kapr na mrkvi:

Rybu omyjeme, vykucháme a vyjmeme žábry tak, aby zůstala vcelku.
Připravenou rybu osušíme, osolíme, opepříme a posypeme kořením na ryby.
Mrkve nastrouháme na hrubém struhadle, 1 cibuli nakrájíme na kolečka, osolíme, opepříme a orestujeme na oleji dozlatova. Naplníme rybu.
Do připraveného pekáčku vložíme alobal, na alobal dáme rybu, pokapeme ji citronovou šťávou a olejem, posypeme znovu kořením na ryby.
Dále rybu pomažeme majonézou. Na majonézu položíme druhou nakrájenou cibuli, papriku nakrájenou na kolečka, petržel a bobkový list. Zabalíme ji do alobalu.
Pekáč vložíme do trouby vyhřáté na 200 °C a pečeme 1 hodinu bez přiklopení, dokud ryby nezměkne.
Kapra zdobíme na talíři plátkem citronu. Jako přílohu podáváme vařené brambory.


Fotky receptu Kapr na mrkvi:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kapr na mrkvi
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !