Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kapr pečený po cikánsku

fotka Kapr pečený po cikánsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Kapr pečený po cikánsku:

900 g kapra  |  sůl  |  mletý pepř  |  hladká mouka  |  olej na pečení  | 100 g cibule  | 3 zelené papriky  | 120 g žampiónů nebo hříbků  | 2 stroužky česneku  | 3 lžíce rajčatového kečupu  | 100 ml červeného vína

Postup přípravy receptu Kapr pečený po cikánsku:

Připravené porce kapra osolíme, opepříme, obalíme v mouce a v pekáčku na rozehřátém oleji upečeme v troubě dorůžova. Mezitím si v kastrolu na troše oleje zpěníme nakrájenou cibuli, k ní přidáme na nudličky nakrájené papriky, krátce podusíme, pak teprve přidáme očištěné a na plátky nakrájené houby, utřený česnek, přilijeme kečup a červené víno, je-li třeba přisolíme, a společně vše znovu podusíme. Upečeného kapra urovnáme na nahřátou mísu, přelijeme podušenou směsí a ozdobíme petrželkou a citrónem. Podáváme teplé jako samostatný pokrm nebo studené jako večeři, k teplému pokrmu podáváme vařené brambory ke studenému chléb nebo slané rohlíky.


Fotky receptu Kapr pečený po cikánsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kapr pečený po cikánsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !