Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kapr v pepřovém vývaru

fotka Kapr v pepřovém vývaru
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Kapr v pepřovém vývaru :

4 porce kapra  | 15 kuliček pepře  | 1 bobkový list  | 1 lžička tymiánu  | 2 stroužky česneku  | 2 lžíce octa  | dle chuti citronová šťáva  | 2 dl bílého vína  | 100 g mrkve  | 100 g celeru  | 1-2 cibule  | dle chuti sůl

Postup přípravy receptu Kapr v pepřovém vývaru :

Hrubě rozdrcený pepř, bobkový list, tymián, pokrájený česnek a ocet zalijeme vodou a pod pokličkou vaříme 20 minut. Vývar scedíme, přidáme na hrubé nudličky nakrájenou zeleninu a cibuli, povaříme 10 minut, přidáme porce kapra, víno, sůl, citronovou šťávu, doplníme vodou tak, aby porce byly potopeny, uvedeme do varu a bez pokličky vaříme na malém plameni asi 10-12 minut, až porce změknou. Vyjmeme je, uložíme na teplé místo a vývar odvaříme na objem 1,5 dl. Porce kapra přeložíme na nahřáté talíře, obložíme zeleninou z vývaru a přelijeme vývarem. Příloha-brambory.


Fotky receptu Kapr v pepřovém vývaru :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kapr v pepřovém vývaru
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !