Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 20.06. 2018
Dnes má svátek Květa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Klasická Margharita

fotka Klasická Margharita
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Klasická Margharita:

500 g kynutého těsta  | 200 g rajčat  | 200 g mozzarelly  | trochu bazalky  | trochu olivového oleje  | špetka soli

Postup přípravy receptu Klasická Margharita:

Do vymazané formy na pizzu rozprostřete těsto a okraje trochu zdvihněte. Pak nechte těsto cca 30 minut odpočívat. Mezitím si oloupejte rajčata, která jste na krátkou dobu ponořili do vařící vody, zbavte je semínek, přendejte do misky a špetkou soli osolte. Mozzarellu nakrájejte na plátky. Rajčata a sýr rozložte na odpočinuté těsto, zakapejte je větším množstvím oleje a při 200 °C pečte asi 30 minut. Nakonec pizzu posypte lístky bazalky, která tak jenom lehce povadne, ale nepeče se. Co nejteplejší pizzu ihned podávejte.


Fotky receptu Klasická Margharita:

Klasická Margharita
Fotky vložil: Mangovka 
Hodnocení receptu Klasická Margharita
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !