Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Koláčky Figaro

fotka Koláčky Figaro
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Koláčky Figaro :

200 g hladké mouky  | 3 lžíce zakysané smetany  | 60 g tuku  | 40 g medu  | 1 lžíce citrónové šťávy  | Náplň:  | 3 lžíce nasekaných lískových ořechů  | 4 lžíce pomerančové zavařeniny  | Na potření:  | 1 lžíce zakysané smetany  | 1 žloutek  | 1 lžíce mandlových lupínků

Postup přípravy receptu Koláčky Figaro :

Ze surovin na těsto vypracujeme vláčné těsto a uložíme ho do chladna odpočinout. Zatím si připravíme náplň smícháním zavařeniny a lískových ořechů. Z těsta vyválíme na pomoučeném vále plát a vykrajujeme z něj kolečka. Na polovinu koleček dáme do středu trochu náplně, překryjeme druhým kolečkem a na kraji přitiskneme. Přeneseme na plech vyložený papírem na pečení, potřeme žloutkem rozmíchaným se zakysanou smetanou a ozdobíme plátky mandlí.

Pečeme zvolna ve středně vyhřáté troubě.



Fotky receptu Koláčky Figaro :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Koláčky Figaro
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !