Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 28.02. 2025
Dnes má svátek Lumír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Třešňová pusinková věž

fotka Třešňová pusinková věž
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Třešňová pusinková věž:

250 g třešní  | 100 g krupicového cukru  | 100 g bílků  | 80 g moučkového cukru  | 2 dl smetany ke šlehání  | 1 lžíce cukru

Postup přípravy receptu Třešňová pusinková věž:

Z bílků a krupicového cukru ušleháme tuhý sníh a opatrně do něj vmícháme moučkový cukr. Sníh naplníme do cukrářského sáčku a na plech vyložený papírem na pečení opatrně nastříkáme těsně vedle sebe malé pusinky do tvaru koleček. Plech vložíme do trouby vyhřáté na 110 stupňů Celsia a pusinky sušíme asi hodinu dokřupava. Třešně omyjeme, vypeckujeme, polovinu rozmačkáme s lžící cukru a promícháme s ušlehanou šlehačkou, druhou polovinu nakrájíme na kousky. Postavíme vždy tři pusinkové kroužky na sebe, proložíme je třešňovou šlehačkou a ozdobíme kousky třešní.
Aby se vám pusinky povedly, musíte správně připravit sníh z bílků. Použijte jen zcela čerstvé a naprosto čisté bílky (nesmí v nich být ani špendlíková hlavička žloutku). Bílky šlehejte ve velké míse - sníh potřebuje prostor.


Fotky receptu Třešňová pusinková věž:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Třešňová pusinková věž
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !