Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krkonošský kuba

fotka Krkonošský kuba
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 40

Použité suroviny receptu Krkonošský kuba:

1 sáček lámanky/druh krupek,které lze zakoupit jen v menších obchodech/  | 3 hrstě namočených sušených hub,které jsme namočili ve studené vodě nejlépe večer před přípravou pokrmu  | 2 velké cibule  |  sůl  |  majoránka  |  česnek  |  pepř /není nutný/  |  olej nebo sádlo

Postup přípravy receptu Krkonošský kuba:

Lámanku uvaříme v osolené vodě a scedíme. Cibuli nakrájíme na kostičky a necháme zesklovatět na sádle, přidáme namočené scezené houby a uvařenou lámanku, dochutíme solí, prolisovaným česnekem a majoránkou, popřípadě pepřem, promícháme a dáme zapéci do trouby cca na 30 min. Toto jídlo je tradiční v Krkonoších a nesmělo chybět na žádném štědrovečerním stole, ale my si ho vaříme i v průběhu roku. Obdobou tohoto pokrmu, které jsem také ochutnala, spočívá v tom, že místo lámanky použijete rohlíky nakrájené na kolečka namočené ve studeném mléce. Přeji dobrou chuť.



Fotky receptu Krkonošský kuba:

Krkonošský kuba
Krkonošský kuba
Krkonošský kuba
Krkonošský kuba
Fotky vložil: tvackova1,hanina51 
Hodnocení receptu Krkonošský kuba
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !