Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kvašené zelné listy na závitky

fotka Kvašené zelné listy na závitky
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 11

Použité suroviny receptu Kvašené zelné listy na závitky:

4 hlávky zelí  | 2 l vody  | 6-7 menších cibulek  | dle chuti: bobkový list  | několik zrnek celého pepře  | dle chuti: hořčičné semínko  | dle potřeby: chlebové kůrky  | dle potřeby: čisté plátno  | dle chuti: sůl

Postup přípravy receptu Kvašené zelné listy na závitky:

Hlávky zelí rozebereme, velké listy vhodné na závitky dáme stranou.
Svaříme vodu se solí a vším kořením.
Na dno 4litrové láhve dáme několik chlebových kůrek, zabalených do čistého pláténka, oloupané cibulky a na to poskládáme jednotlivé listy zelí. Zalijeme vařícím vývarem z koření (prosím je to bez octa), převážeme čistou utěrkou a necháme 7 - 10 dnů kvasit. Hotové listy mají jemně nakyslou chuť vhodnou k přípravě závitků.
Zbytek zelí nakrouháme, ale nedáváme již, ani koření, ani chlebové kůrky. Na 1 kg nakrouhaného zelí přijde špetka kmínu a 20 g soli.


Fotky receptu Kvašené zelné listy na závitky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kvašené zelné listy na závitky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !