Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.06. 2018
Dnes má svátek Jan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Květákový nákyp se sýrem

fotka Květákový nákyp se sýrem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Květákový nákyp se sýrem:

1 větší květák  | 4 vejce  | 2 bílky  | 4 lžíce másla  | 10 dkg strouhaného sýra  | 6 lžic strouhanky  |  sůl  |  tuk na vymaštění  |  strouhanka na posypání zapékací misky

Postup přípravy receptu Květákový nákyp se sýrem:

Květák namočíme do studené osolené vody, opláchneme ho. Pak ho vyndáme a vložíme do vařící, osolené vody a uvaříme do poloměkka. Po vyjmutí ho necháme okapat a rozkrájíme na menší kousky.
Změklé máslo utřeme se solí do pěny a postupně do něj vmícháme žloutky, květák, prosátou strouhanku a sýr. Pak lehce vmícháme tuhý sníh z bílků a rozetřeme do vymaštěné a strouhanku vysypané zapékací misky. Pečeme v mírně vyhřáté troubě dozlatova.




Fotky receptu Květákový nákyp se sýrem:

Květákový nákyp se sýrem
Fotky vložil: Mangovka 
Hodnocení receptu Květákový nákyp se sýrem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !