Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.06. 2018
Dnes má svátek Jan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Lilky plněné žampióny

fotka Lilky plněné žampióny
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Lilky plněné žampióny:

4 lilky  | 400 g žampióny  | 3 lžíce olej  | 1 vejce  | 1 cibule  | 4 rajčata  | 3 lžíce strouhanka  | špetka sůl, pepř

Postup přípravy receptu Lilky plněné žampióny:

Lilky podélně rozřízneme, dužninu vydlabeme, vnitřky osolíme a necháme 15 minut pustit vodu, pak opláchneme vodou a osušíme. Na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme pokrájené žampióny a osmahneme. Přidáme na kousky nakrájená rajčata, dužninu z lilků, osolíme, opepříme a dusíme. Po chvíli zahustíme strouhankou, vmícháme vejce a směsí naplníme lilky. Dáme do vymaštěné zapékací misky, trošku podlijeme vodou a zapékáme asi 25 minut.




Fotky receptu Lilky plněné žampióny:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Lilky plněné žampióny
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !