Použité suroviny receptu Marmeláda z jablek a jeřabin:
1/2 kg rozvařených jablek
| 1/2 kg angreštu
| 1/2 kg jeřabin
| 300 g pískového cukru
Postup přípravy receptu Marmeláda z jablek a jeřabin:
Přebrané jedlé jeřabiny beze stopek několik minut povaříme v oslazené vodě. Angrešty omyjeme, očistíme a v misce rozmačkáme, přidáme k povařeným jeřabinám a vše smícháme s rozmixovanými jablky. Povaříme několik minut a za stálého míchání přisypeme cukr. Plníme horké do čistých sklenic a otočíme dnem vzhůru. Tuto marmeládu použijte jako přílohu k pečenému nebo grilovanému masu.
Fotky receptu Marmeláda z jablek a jeřabin:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!