Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí kotlety s cibulí

Jehněčí kotlety s cibulí
10. 11. 2007 Jehněčí maso ++++++____
Příprava receptu Jehněčí kotlety s cibulí: Hrubou mouku smícháme s parmazánem, kotlety osolíme, opepříme, posypeme tymiánem a rozmarýnem. Obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a mouce s parmazánem. Smažíme na horkém oleji 3 minuty. Pažitku nakráj ... …více»

Marinované jehněčí

Marinované jehněčí
10. 11. 2007 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Marinované jehněčí: Maso naložíme a dáme na pár hodin do lednice. Přelijeme alespoň 2x marinádou. Dáme péci a při pečení zaléváme marinádou v pekáčku. Doba pečení záleží na druhu masa 1,5 - 2 hod. ... ... …více»

Jehněčí kotlety s omáčkou

Jehněčí kotlety s omáčkou
10. 11. 2007 Jehněčí maso ++++-_____
Příprava receptu Jehněčí kotlety s omáčkou: Kotlety opečeme z obou stran na oleji a uchováme teplé. Ve výpeku osmahneme cibuli a česnek, přidáme rajčatový protlak, 1/2 l vody a vmícháme obsah sáčku MAGGI Šťáva k pečenému masu. Dochutíme ... …více»

Jehněčí rizoto s rajčaty

Jehněčí rizoto s rajčaty
10. 11. 2007 Jehněčí maso ++-_______
Příprava receptu Jehněčí rizoto s rajčaty: Rýži přelijeme MAGGI vývarem a 15 minut zprudka vaříme. Maso osolíme a opepříme. V pánvi rozpálíme 2 lžíce oleje a kotlety na něm krátce opečeme. Vyjmeme je z vypečené šťávy a odložíme do tepla. Tr ... …více»

Jehněčí kotlety s pilafem

Jehněčí kotlety s pilafem
10. 11. 2007 Jehněčí maso +++_______
Příprava receptu Jehněčí kotlety s pilafem: Mandle nakrájené na tenké plátky orestujeme, přilijeme vodu, vmícháme MAGGI Harmonii Chuti a uvedeme do varu. Přidáme rýži a rozinky a necháme v uzavřeném hrnci při mírné teplotě cca 20 minut nabobtn ... …více»
 

Kůzle nebo jehně s nádivkou

Kůzle nebo jehně s nádivkou
10. 11. 2007 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kůzle nebo jehně s nádivkou: V omytém a vykostěném předku či celém kůzleti uděláme otvory, do kterých dáme česnek, slaninu a bylinky. Prořízneme kapsu, naplníme ji velikonoční nádivkou, zašijeme, osolíme, vložíme na nakrájeno ... …více»

Jehněčí kotlety s tymiánovou kůrčičkou

Jehněčí kotlety s tymiánovou kůrčičkou
10. 11. 2007 Jehněčí maso +_________
Příprava receptu Jehněčí kotlety s tymiánovou kůrčičkou: Tymiánová pasta: Tymián omyjeme, osušíme, lístky otrháme, několik odkrojíme. Rajčata nakrájíme na kostky. Chléb bez kůrky rozdrobíme, česnek oloupeme a posekáme a vše promícháme s parmazánem a olejem. ... …více»

Jehněčí kýta s romarýnem

Jehněčí kýta s romarýnem
10. 11. 2007 Jehněčí maso +++_______
Příprava receptu Jehněčí kýta s romarýnem: Nejprve 2/3 másla rozpustíme, dáme na plech, na který položíme očištěné syrové brambory, nakrájené na silnější plátky. Osolíme je a kořeníme černým pepřem. Plech dáme na dno nebo do nejspodnější č ... …více»

Pečený jehněčí hřbet

Pečený jehněčí hřbet
10. 11. 2007 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pečený jehněčí hřbet: Maso očistíme a omyjeme. V pekáčku rozehřejeme 40 g sádla, vložíme maso a zasmahneme je, podlijeme horkou vodou, přikryjeme a za občasného přelévání šťávou pečeme 3/4 hodiny. Pak maso vyjmeme, potř ... …více»

Jehněčí s nádivkou

Jehněčí s nádivkou
10. 11. 2007 Jehněčí maso +-________
Příprava receptu Jehněčí s nádivkou: V omytém a vykostěném předku jehněčího masa prořízneme kapsu a naplníme ji nádivkou. Nádivku vytvoříme z na kostičky nakrájených rohlíků, které promícháme s petrželkou, kopřivami a hráškem. Směs ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !