8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Řecký jehněčí špíz

Řecký jehněčí špíz
19. 10. 2007 Jehněčí maso +_________
Příprava receptu Řecký jehněčí špíz : Kostky z jehněčího masa marinujeme v marinádě z citronové šťávy, oleje, česneku a oregana několik hodin. Roztopíme gril, případně troubu a napichujeme kostky jehněčího na špízy, marinádu schováme ... ... …více»

Pečená jehněčí kýta

Pečená jehněčí kýta
19. 10. 2007 Jehněčí maso ++++++____
Příprava receptu Pečená jehněčí kýta: Maso osolíme, opepříme a osmažíme na másle. Podlijeme je trochou vody a pečeme zakryté v mírně vyhřáté troubě. Při pečení je přeléváme mastnou šťávou a podléváme vodou. Na másle osmažíme nakrájenou fe ... …více»

Jehněčí se zeleninou

Jehněčí se zeleninou
19. 10. 2007 Jehněčí maso +++-______
Příprava receptu Jehněčí se zeleninou : Cibuli nakrájíme na kousky, osmažíme na oleji do červena, přidáme maso pokrájené na kousky, mletou papriku a utřený česnek se solí a osmažíme. Zalijeme trochou vývaru a dusíme asi 20 minut. Zelenin . ... …více»

Jehněčí s tymiánem

Jehněčí s tymiánem
19. 10. 2007 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jehněčí s tymiánem : Z jehněčího hřbetu naporcujeme kotlety. Šťávu z citronu smícháme s olivovým olejem, prolisovaným česnekem a tymiánem. Maso osolíme, okořeníme čerstvým drceným pepřem, potřeme připravenou marinádou a n ... …více»

Jehněčí roláda na pivě se sýrem

Jehněčí roláda na pivě se sýrem
19. 10. 2007 Jehněčí maso +_________
Příprava receptu Jehněčí roláda na pivě se sýrem: Plát jehněčího masa posolíme a opepříme. Z prolisovaného česneku, sekaných bylinek, oleje a soli umícháme směs, kterou vetřeme do masa a navrch poklademe anglickou slaninu. Maso zarolujeme do rolády, ... …více»
 

Jehněčí po albánsku

Jehněčí po albánsku
19. 10. 2007 Jehněčí maso ++________
Příprava receptu Jehněčí po albánsku : Jehněčí maso osolíme a upečeme v troubě doměkka. Pečené maso rozdělíme na jednotlivé porce a vrátíme do výpeku. V kyselé smetaně rozšleháme vejce, přidáme česnek utřený se solí a nasekanou petrželovou ... …více»

Jehněčí paprikáš

Jehněčí paprikáš
19. 10. 2007 Jehněčí maso ++++++____
Příprava receptu Jehněčí paprikáš : Maso nakrájíme na kostičky a opláchneme vlažnou vodou. Nakrájenou cibuli osmažíme na sádle dozlatova, přidáme papriku, zpěníme ji a zalijeme 200 ml vody. Promícháme, osolíme, přidáme připravené maso a ... …více»

Jehněčí na rozmarýnu

Jehněčí na rozmarýnu
19. 10. 2007 Jehněčí maso +++-______
Příprava receptu Jehněčí na rozmarýnu : Očištěný jehněčí hřbet osolíme, opepříme a opečeme na pánvi ze všech stran. Pak ho potřeme směsí z rybízové marmelády, rozmarýnu, česneku a dáme péct. Z krémového sýra, vajec a smetany vymícháme směs, ... …více»

Jehněčí maso s fazolovými lusky

Jehněčí maso s fazolovými lusky
19. 10. 2007 Jehněčí maso +++++_____
Příprava receptu Jehněčí maso s fazolovými lusky : Fazolové lusky oloupeme, vypereme, rozkrojíme po délce, osolíme a dusíme na části sádla doměkka. Cibuli jemně nakrájíme, osmahneme na rozpuštěném sádle, přidáme na kousky nakrájené osolené a opaprikov ... …více»

Jehněčí maso s cibulí

Jehněčí maso s cibulí
19. 10. 2007 Jehněčí maso ++-_______
Příprava receptu Jehněčí maso s cibulí : Maso očistíme a nakrájíme na kousky. Ty osolíme a opepříme. Nakonec je lehce zaprášíme paprikou. Cibule oloupeme a nakrájíme na osminy. V hrnci rozehřejeme olej a maso na něm zprudka orestujeme. Př .. ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !