Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečené jehněčí kotlety

Pečené jehněčí kotlety
10. 11. 2007 Jehněčí maso +_________
Příprava receptu Pečené jehněčí kotlety: Nejdříve omyjeme kotletky, poté je mírně ocitronujeme z obou stran, abychom se zbavily jejich tzv. pronikavého pachu. Osolíme je z obou stran, potřeme je rozdrceným česnekem a dáme do misky společně s ... …více»

Jehněčí kýta na limetkovém jamu

Jehněčí kýta na limetkovém jamu
10. 11. 2007 Jehněčí maso ++________
Příprava receptu Jehněčí kýta na limetkovém jamu: Kýtu odblaníme a zbavíme veškerého tuku. V dostatečně velkém pekáči přepustíme máslo a vložíme kýtu, do které jsme vetřeli MAGGI Harmonii chuti a čerstvě umletý černý pepř. V hodně vyhřáté troubě ... …více»

Jehněčí kebaby s mátou

Jehněčí kebaby s mátou
10. 11. 2007 Jehněčí maso ++++++____
Příprava receptu Jehněčí kebaby s mátou: V míse smícháme jogurt, česnek, šafrán, mátu, med, olej, MAGGI Harmonii chuti s bylinkami a pepř. Jehněčí maso očistíme a nakrájíme na 2,5 cm kostky. Kostky vložíme do marinády a dobře promíchá ... …více»

Ovčácký špíz s pórkovou omáčkou

Ovčácký špíz s pórkovou omáčkou
10. 11. 2007 Jehněčí maso ++++______
Příprava receptu Ovčácký špíz s pórkovou omáčkou: Maso nakrájíme na kostky velké asi 2 cm. Ze 2 lžic citrónové šťávy, 2 lžic oleje, tymiánu, rozmarýnu a soli ušleháme marinádu a pokapeme maso obložené bobkovým listem. Papriku nakrájíme na čtverce a c ... …více»

Marinované kotlety s chlebovou mátovou omáčkou

Marinované kotlety s chlebovou mátovou omáčkou
10. 11. 2007 Jehněčí maso +++-______
Příprava receptu Marinované kotlety s chlebovou mátovou omáčkou: Svazek bylinek posekáme a vložíme do hmoždíře, přidáme MAGGI Harmonii chuti, citrónovou šťávu a kůru, olivový olej, víno a celé neoloupané stroužky česneku. Vše roztlučeme, vzniklou marinádu vetřem ... …více»
 

Čočka zapečená s jehněčím

Čočka zapečená s jehněčím
10. 11. 2007 Jehněčí maso +_________
Příprava receptu Čočka zapečená s jehněčím: Jehněčí maso důkladně omyjeme a nakrájíme na kostičky, mírně osolíme a opepříme. Na pánvi rozehřejeme olej a kousky kýty na něm ze všech stran prudce opečeme. Potom podlijeme vínem a pod okličkou dusí ... …více»

Jehněčí kotlety se žampiony a paprikou

Jehněčí kotlety se žampiony a paprikou
10. 11. 2007 Jehněčí maso +++++_____
Příprava receptu Jehněčí kotlety se žampiony a paprikou: Z masa odkrojíme lůj, troubu rozehřejeme na 140 stupňů. Maso lehce naklepeme. Osolíme, opepříme a po obou stranách opečeme na oleji. Osmahnuté kotlety vyrovnáme na plech a dáme na 12 minut do trouby. ... …více»

Gulášové jehněčí masíčko

Gulášové jehněčí masíčko
10. 11. 2007 Jehněčí maso ++++______
Příprava receptu Gulášové jehněčí masíčko: Maso očistíme od tuku. Nakrájíme ho na kostičky. Rozpůlíme papričku a odstraníme semeník, nakrájíme ho na nudličky. Oloupeme cibule a nakrájíme na větší kousky. Do varu přivedeme 375 ml vody. Rozmíchá ... …více»

Pětihodinová jehněčí kýta

Pětihodinová jehněčí kýta
10. 11. 2007 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pětihodinová jehněčí kýta: Kýtu omyjeme studenou vodou, osušíme, zbavíme všeho povrchového tuku. Prošpikujeme česnekem nakrájeným na plátky a namasírujeme 2 lžícema olivového oleje. Zeleninu orestujeme na troše oleje. Kýtu p ... …více»

Jehněčí pečeně

Jehněčí pečeně
9. 11. 2007 Jehněčí maso +-________
Příprava receptu Jehněčí pečeně : Jehněčí kýtu očistíme, spodní kost odsekneme a potom do masa uděláme ostrým nožem zářezy. Lístky ze dvou snítek rozmarýnu si rozmixujeme s česnekem a nadrobno pokrájenou slaninou. Vzniklou hmotu osolí ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !