8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí kýta se zeleninou

Jehněčí kýta se zeleninou
12. 10. 2007 Jehněčí maso ++++++++++
Příprava receptu Jehněčí kýta se zeleninou : Troubu předehřejeme na 175 °C, maso osolíme a opepříme, cibuli a česnek oloupeme a najemno nakrájíme. Opereme a nakrájíme bylinky, v pekáči rozpálíme olej a maso na něm opečeme. Přidáme cibuli, česnek ... …více»

Jehněčí na olivách

Jehněčí na olivách
11. 10. 2007 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jehněčí na olivách : Na zahřátém oleji osmahneme česnek, papričky, cibuli, přidáme na kostky nakrájenou kýtu, osmahneme ze všech stran, osolíme, zalijeme vínem, přidáme olivy, promícháme a vložíme do zapékací mísy. Pečeme ... …více»

Zbojnická jehněčí pečeně

Zbojnická jehněčí pečeně
11. 10. 2007 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Zbojnická jehněčí pečeně: Namočený hrnec naplníme vypranou rýží, zalijeme asi 0,5 litrem vody a osolíme. Maso z jehněčího hřbetu nebo plece nakrájíme na kousky, potřeme hořčicí, osolíme a opepříme. Položíme do rýže, přikryjeme ... …více»

Pečená rajčata s kotletami

Pečená rajčata s kotletami
10. 10. 2007 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pečená rajčata s kotletami: Troubu předehřejeme na 220°C. Rajčata omyjeme, vyřízneme stopky a plody nařízneme do křížku. Poté je poklademe na plech, jemně osolíme, opepříme a pokapeme trochou olivového oleje. Pečeme je v troubě ... …více»

Jehněčí maso v rýži a v kapustě

Jehněčí maso v rýži a v kapustě
9. 10. 2007 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jehněčí maso v rýži a v kapustě: Jehněčí udusíme v malém množství vody v pekáčku pod pokličkou a když je uplně měkké,vykostíme je a nakrájíme na malé kousky.Mezitím uvaříme kapustu.Prochladlou buď velmi jemně nasekáme nebo umeleme a ... …více»
 

Francouzská jehněčí žebírka na másle

Francouzská jehněčí žebírka na másle
9. 10. 2007 Jehněčí maso ++++++++-_
Příprava receptu Francouzská jehněčí žebírka na másle: Prolisovaný česnek smícháme se solí a bazalkou. Postupně přidáváme olej a dobře mícháme. Porce masa posypeme pepřem a namočíme do připraveného nálevu. Opečeme po obou stranách na teflonové pánvi. Podá ... …více»

Jehněčí maso na jehle

Jehněčí maso na jehle
6. 10. 2007 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jehněčí maso na jehle: Maso odřízneme z kosti a nakrájíme na kostky asi 2cm velké.Na menší kousky nakrájíme slaninu a obojí pak střídavě napichujeme na grilovací jehly.opékáme buď na grilu nebo na rozžhaveném dřevěném uhlí. ... …více»

Čanachy

Čanachy
6. 10. 2007 Jehněčí maso ++++++++++
Příprava receptu Čanachy: Maso nakrájíme na větší kostky,osolíme,opepříme a opečeme na oleji.Podlijeme vývarem z masoxu a dusíme,až maso částečně změkne.Přidáme plátky cibule čtvrťky syrových oloupaných brambor,očištěné fazolo ... …více»

Jehněčí maso se zeleninou po řecku

Jehněčí maso se zeleninou po řecku
3. 10. 2007 Jehněčí maso ++++++++++
Příprava receptu Jehněčí maso se zeleninou po řecku: 1. Maso dáme do misky. Suroviny na přípravu marinády smícháme. Marinádou přelijeme maso, obrátíme ho, přikryjeme potravinářskou folií a dáme na 8 hod. nebo raději přes noc do chladničky. Pak maso vyjmeme, osušíme  …více»

Jehněčí tagine (marocká směs )

Jehněčí tagine (marocká směs )
3. 10. 2007 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jehněčí tagine (marocká směs ): 1. V hluboké pánvi rozehřejeme olej. Přidáme cibuli a jehněčí maso a opékáme je na častého zamíchání na středně silném ohni 5 min. dozlatova. Vmícháme česnek, zeleninový vývar, pomerančovou kůru a šťávu, med …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !