Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Merkaptan - pochutina k pivu

fotka Merkaptan - pochutina k pivu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 11

Použité suroviny receptu Merkaptan - pochutina k pivu:

1 hlávkové zelí  |  čili papričky nebo feferonky  |  sůl  |  česnek  |  voda  |  5 l láhev  |  svačinová fólie  |  gumička

Postup přípravy receptu Merkaptan - pochutina k pivu:

Nachystáme si 5 litrovou láhev na zavařování. Hlávkové zelí nakrájíme na hrubo (nekrouháme!) a malou část dáme na dno láhve, zasypeme asi dvouma lžičkama soli, prolisujeme asi 2 - 3 stroučky česneku a dáme jednu feferonku nebo čili papričku. Takhle postupujeme až do zaplnění láhve a zalijeme převařenou vlažnou vodou. Uzavřeme pomocí svačinové fólie a gumičky. Necháme kvasit 2 - 3 týdny v temnu v pokojové teplotě. Sem tam můžeme ochutnat, jestli zelí už měkne. Pojídáme jen tak, nejlépe k pivu jako korbačíky. Vodu můžeme pít stejně jako vodu z kyselého zelí.


Fotky receptu Merkaptan - pochutina k pivu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Merkaptan - pochutina k pivu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !