Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Minipatisonky ve slaném nálevu

fotka Minipatisonky ve slaném nálevu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 28

Použité suroviny receptu Minipatisonky ve slaném nálevu:

500 ml vody  |  1 lžíce soli  |  1,5 kg malých patisonů  |  4 snítky kopru  |  2 bobkové listy  | 1 lžička hořčičného semínka  | 1 lžička kuliček pepře (červený a zelený)

Postup přípravy receptu Minipatisonky ve slaném nálevu:

Na 4 sklenice po 500 ml. Na nálev svaříme vodu a zamícháme do ní sůl. Malé patisony opláchneme, odřízneme stopky, urovnáme do sklenic, přidáme snítku kopru, půlku bobkového listu, trochu hořčičného semínka a několik kuliček pepře. Zalijeme teplým slaným nálevem. Sklenice zavíčkujeme a dáme do hrnce s teplou vodou. Při teplotě 85 °C sterilujeme 20 minut. Pak sklenice vyndáme, necháme vychladnout a uložíme. Před použitím patisonky propláchneme a necháme okapat. Můžeme je použít například do vaječné smaženice.


Fotky receptu Minipatisonky ve slaném nálevu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Minipatisonky ve slaném nálevu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !