Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 22.03. 2019
Dnes má svátek Leona
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Mramorové čtverečky

fotka Mramorové čtverečky
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Mramorové čtverečky:

300 g cukru krystal  | 200 g polohrubé mouky  | 70 g strouhaných ořechů  | 7 ks vajec  | 1 ks čokolády na vaření  | 3 lžíce rumu  | 1 lžíce kakaa  | dle potřeby: citrónová poleva

Postup přípravy receptu Mramorové čtverečky:

U pěti vajec si oddělíme žloutky od bílků, žloutky, cukr a dvě celá vejce šleháme do pěny, z bílků ušleháme tuhý sníh. Přidáme rum, mouku a sníh z bílků. Těsto rozdělíme na dvě části, do jedné nastrouháme 1/2 čokolády na vaření a přidáme lžíci kakaa. Na vymazaný a moukou vysypaný plech klademe lžící střídavě světlé a tmavé těsto a pečeme ve vyhřáté troubě asi 20 minut na 180 °C. Vychladlou buchtu potřeme citrónovou polevou, pokapeme čokoládou a krájíme malé čtverečky.


Fotky receptu Mramorové čtverečky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Mramorové čtverečky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !