4 balení hermelínu
| 2 stroužky česneku
| 1 lžička sladké mleté papriky
| 1 lžička pálivé mleté papriky
| 1 lžička grilovacího koření
| 1 malá hrst divoké koření (bobkový list, nové koření, celý pepř)
| 250 ml oleje
| 2 ks větší cibule
| 4 ks feferonky
Postup přípravy receptu Nakládaný hermoš:
Hermelíny podélně rozřízneme. Vždy jednu polovinu potřeme česnekem, druhou směsí koření (papriky, gril. koření) a spojíme. Hermelíny skládáme do láhve - prokládáme cibulí a feferonkami. Nakonec zalijeme olejem s divokým kořením a necháme několik dní stát.
<br /><br />
Pokud chceme mít hermelíny uležené rychleji, tak je po naplnění kořením rozkrojíme na dílky.
Fotky receptu Nakládaný hermoš:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!