Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nákyp z bramborové kaše

fotka Nákyp z bramborové kaše
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Nákyp z bramborové kaše:

800 g brambor  | špetka soli  | asi 50 g másla  | 200-300 ml mléka  | 150 g ementálu  | 2 vejce  | trochu petrželky  | špetka mletého pepře  | na vymazání máslo  | na vysypání strouhanka  | na potření žloutek

Postup přípravy receptu Nákyp z bramborové kaše:

Z brambor uvařených v osolené vodě připravíme s máslem a mlékem kaši, vmícháme do ní kostičky ementálu, žkoutky, nakrájenou petrželku, podle chuti přisolíme a opepříme. Nakonec zlehka vmícháme tuhý sníh z bílků. Bramborovou směs dáme do hlubší zapékací mísy vymazané máslem a vysypané strouhankou, vidličkou uděláme do povrchu ozdobné rýhy a potřeme žloutkem rozšlehaným s trochou vody. V předehřáté troubě pečeme 15-20 minut, dokud se nevytvoří zlatavá kůrčička.


Fotky receptu Nákyp z bramborové kaše:

Nákyp z bramborové kaše
Nákyp z bramborové kaše
Nákyp z bramborové kaše
Fotky vložil: tvackova1 
Hodnocení receptu Nákyp z bramborové kaše
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !