Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 22.06. 2018
Dnes má svátek Pavla
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Nové brambory zapečené se sýrem

fotka Nové brambory zapečené se sýrem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Nové brambory zapečené se sýrem:

1 kg nových brambor  | 2 vejce  | 40 g másla  | 1/2 l mléka  | 150 g strouhaného tvrdého tučného sýra  |  mletý pepř  |  muškátový oříšek  |  sůl

Postup přípravy receptu Nové brambory zapečené se sýrem:

Oloupané brambory pokrájejte na tenké plátky, smíchejte s rozšlehanými vejci, solí, kořením, větší částí strouhaného sýra a urovnejte do dobře vymaštěné zapékací misky. Zalijte je mlékem, pokapte rozehřátým máslem a pečte v mírně vyhřáté troubě asi čtyřicet minut. Ke konci pečení posypte zbylým strouhaným sýrem. Podávejte se zeleninovým salátem.


Fotky receptu Nové brambory zapečené se sýrem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Nové brambory zapečené se sýrem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !