Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Odlehčený jablečný dort

fotka Odlehčený jablečný dort
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 150 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 17

Použité suroviny receptu Odlehčený jablečný dort:

1 kg jablek  | 1 balení piškotů  | 2 balení vanilkového pudinku  |  cukr - sladidlo  | asi 500 ml vody

Postup přípravy receptu Odlehčený jablečný dort:

Jablka okrájíme, nastrouháme. Zalijeme asi 300 ml vody (šťavnatá méně), dle chuti přidáme cukr a dáme povařit. Formu na dort poklademe dole piškoty. Pak smícháme 200 ml vody s pudinkem a vlejeme do vařících se jablk. Tuto směs povaříme min. 2 minuty. Do formy - na piškoty nalejeme půlku směsi, kterou poklademe opět piškoty a tento proces ještě 1 kráz zopakujeme. Toto dáme vychladnot - min. na 2 hodiny.
Jednotlivé porce můžeme ozdobit trochou tvarohu, jogurtem, ovocem, lístky máty nebo meduňky. Pro ty šťastné co si nehlídají váhu můžeme zdobit šlehačkou či, zakysanou smetanou posypanou nastrouhanými oříšky a čokoládou.


Fotky receptu Odlehčený jablečný dort:

Odlehčený jablečný dort
Odlehčený jablečný dort
Odlehčený jablečný dort
Odlehčený jablečný dort
Fotky vložil: Natural 
Hodnocení receptu Odlehčený jablečný dort
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !