Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 10.05. 2024
Dnes má svátek Blažena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Párty pizzy - obličeje

fotka Párty pizzy - obličeje
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Párty pizzy - obličeje:

1 balení pizzy v prášku  | 170 ml vody  | 1 plechovka krájených žampiónů  | 12 lžic jemného kečupu  |  pizza koření  |  malá chrry rajčátka  | dle chuti jakýkoliv druh olivy  |  malá kolečka salámu(kuřecí salám atd..)  | 80 g strouhaného sýra  | 100 g sýra

Postup přípravy receptu Párty pizzy - obličeje:

Postup:
Žampiony necháme na sítku okapat, omytá rajčata nakrájíme na kolečka a salám nakrájíme na různé tvary.
Troubu předehřejeme na předepsanou teplotu (dle návodu obalu pizzy). Těsto připravíme podle návodu na obalu a rozdělíme na 6 dílků. Z každého dílku vytvoříme placku o průměru asi 15 cm. Potřeme kečupem, posypeme kořením a žampiony a z připravených surovin vytvoříme obličeje - z rajčat tvářičky, z oliv nakrájených na kolečka oči, ze salámu rty a ze sýru vlasy nebo vousy.
Pizzy pečeme na pomaštěném plechu podle návodu na obalu.



Fotky receptu Párty pizzy - obličeje:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Párty pizzy - obličeje
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !