Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 20.05. 2024
Dnes má svátek Zbyšek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečená okurka s pikantní zálivkou

fotka Pečená okurka s pikantní zálivkou
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Pečená okurka s pikantní zálivkou:

1 lžíce kaprů  | 1 okurka velká  | 5 nakl. chilli papriček  |  sůl a petrželka  | závlivka  | 4 lžíce lehké sójové omáčky  | 2 lžíce oliv. oleje  | 1 lžíce vody  | 1 lžička bílého vinného octa

Postup přípravy receptu Pečená okurka s pikantní zálivkou:

Okurku a nožíkem na ni vyřízneme ozdobné proužky. Potom ji podélně rozkrojíme a nakrájíme na kousky asi 4 cm dlouhé. Okurku lehce osolíme, vložíme do misky, zakryjeme a necháme 30 minut odpočinout.
Kapary necháme okapat. Nakládané červené chilli papričky zbavíme zrníček a nakrájíme na malé kousky. Zálivku připravíme smícháním sójové omáčky, vody, vinného octa a oleje.
Odleželé okurky omyjeme a osušíme. V míse je promícháme s papričkami, kapary a zálivkou. Potom vše vložíme do mikrovlnné trouby a zahříváme 1 minutu při nejvyšším výkonu. Nakonec vmícháme nasekanou petrželku. Před podáváním necháme vychladit.


Fotky receptu Pečená okurka s pikantní zálivkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečená okurka s pikantní zálivkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !