Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Vyrob si sama: léčivý olejíček z květů šeříkuVyrob si sama: léčivý olejíček z květů šeříku Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 06.06. 2020
Dnes má svátek Norbert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Pečené banány s datlemi a zmrzlinou

fotka Pečené banány s datlemi a zmrzlinou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 28

Použité suroviny receptu Pečené banány s datlemi a zmrzlinou:

4 banány  |  máslo  |  krupicový cukr  | 50 g datlí  | 2 lžíce rozinek  | 2 lžíce kandovaného ovoce  | 4 porce zmrzliny  |  kousek čokolády

Postup přípravy receptu Pečené banány s datlemi a zmrzlinou:

Banány nakrájíme na šikmé plátky, vložíme do čtyř malých vymaštěných zapékacích misek, pocukrujeme, poklademe odpeckovanými datlemi a kandovaným ovocem a přebranými, spařenými a odkapanými rozinkami a posypeme nastrouhanou čokoládou. Pečeme v mírně vyhřáté troubě, měkké banány dáme do pohárů, poklademe je zmrzlinou a podáváme. Dobrou chuť.


Fotky receptu Pečené banány s datlemi a zmrzlinou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečené banány s datlemi a zmrzlinou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !