Použité suroviny receptu Ledové ovoce pod šlehaným tvarohem:
250 g měkkého tučného tvarohu
| 250 g mraženého lesního ovoce
| 3 dcl griotky
| 1,5 dcl Cremfine ke šlehání
| 2 sáčky vanilkového cukru
Postup přípravy receptu Ledové ovoce pod šlehaným tvarohem:
Nerozmrazené lesní ovoce rozdělíme do skleniček a doplníme griotkou. Tvaroh vyšleháme s cukrem a Ramou, směs naplníme do cukrářského sáčku a opatrně nastříkáme do sklenek s ovocem. Podáváme ihned. Dětská varianta: Aby vám děti ovocné poháry nezáviděly, nalejeme jim místo griotky ovocnou šťávu nebo džus!
Fotky receptu Ledové ovoce pod šlehaným tvarohem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!