Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pečené brambory s anglickou slaninou a volskými oky

fotka Pečené brambory s anglickou slaninou a volskými oky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Pečené brambory s anglickou slaninou a volskými oky:

750 g brambor  | 1 paprika červená  | 1 jarní cibulka  | 250 g angl. slaniny  | 4 lžíce oleje  | 4 vejce  |  sůl  |  pepř  |  petrželka

Postup přípravy receptu Pečené brambory s anglickou slaninou a volskými oky:

Brambory, papriku a naťové cibulky nakrájíme plátky. Anglickou slaninu nakrájíme na kostičky a dáme rozpustit. Pak ji z pánve vyjmeme a dáme stranou.
Ve slaninovém výpeku zahřejeme 2 lžíce oleje. Přidáme plátky brambor, které opékáme za stálého obracení zhruba 15 minut dozlatova. Přidáme cibulku, papriku i anglickou slaninu , trochu nasekané petrželky a přibližně 5 minut spolu s bramborami podusíme. Podle chuti osolíme a opepříme.
Mezitím si uděláme volská oka. Pečené brambory podáváme s volskými oky, posypané petrželkou.


Fotky receptu Pečené brambory s anglickou slaninou a volskými oky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečené brambory s anglickou slaninou a
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !