Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Penne s fazolovým pyré

fotka Penne s fazolovým pyré
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Penne s fazolovým pyré:

340 g těstovin penne  | 400 g konzervovaných slitých fazolí cannellini  |  nálev z fazolí  | 1 stroužek rozetřeného česneku  | 2 lžíce nasekané čerstvé petrželky  | 1/2 lžičky worcesterské omáčky  | 100 ml olivového oleje  |  sůl  |  černý pepř  | 12 natrhaných lístků čerstvé bazalky  |  strouhaný parmazán na posypání

Postup přípravy receptu Penne s fazolovým pyré:

Troubu rozpálíme na 140 °C. Fazole, česnek a petrželku najemno rozmixujeme a postupně k nim přimícháváme worcesterskou omáčku a olej. Do směsi pak přilijeme takové množství nálevu z fazolí, aby připomínala řidší smetanu. Omáčku okořeníme, přelijeme do ohnivzdorné mísy a vložíme ji do trouby, aby se ohřála. Těstoviny uvaříme v osolené vroucí vodě al dente (na skus) a slijeme je. Nasypeme je do omáčky s fazolemi a vše důkladně promícháme. Pokrm ozdobíme bazalkou a posypeme parmazánem.


Fotky receptu Penne s fazolovým pyré:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Penne s fazolovým pyré
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !