Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 27.06. 2019
Dnes má svátek Ladislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Perníková roláda nebo závin

fotka Perníková roláda nebo závin
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Perníková roláda nebo závin:

30 dkg hl. mouky  | 18 dkg ml. cukru  | 2 celá vejce  | 2 polévkové lžíce medu  | 1 kávová lžička perníkového koření  | 1 kávová lžička sody

Postup přípravy receptu Perníková roláda nebo závin:

Vypracujeme těsto a necháme odpočinout, rozdělíme na 3 díly. Každý díl vyválíme na tenko, potřeme povidly, posypeme pokrájenými rozinkami, trochu citr. kůry (můžeme přidat trochu posekaných ořechů). Smotáme do závinu a dáme péct. Před pečením potřeme vajíčkem. Pečeme ve vyhřáté troubě, dáváme dál od sebe na plechu. Tento závin dělávám na Vánoce nebo na Silvestra.


Fotky receptu Perníková roláda nebo závin:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Perníková roláda nebo závin
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !