8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pikantní kuřecí křídélka

fotka Pikantní kuřecí křídélka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 32

Použité suroviny receptu Pikantní kuřecí křídélka:

16 kuřecích křidýlek (asi 1 1/2 kg  | 1 velká cibule  | 6 stroužků česneku  | 2 cm čerstvého zázvoru  | 2 - 10 pálivých papriček (to záleží jak pálivé to chcete mít)  | 1 dl oleje  | 3 lžíce sojové omáčky  | 1 lžíce medu  | 1 lžička čínského koření

Postup přípravy receptu Pikantní kuřecí křídélka:

Pod tekoucí vodou důkladně opláchněte křidýlka, osušte je a každé dvakrát nebo třikrát nařízněte až na kost. a dejte do lednice. Ve food procesoru udělejte ze všech tuhých ingrediencí pastu, přidejte tekuté části, oleje ale jen polovinu.

Zbylý olej rozehřejte v kastrůlku, přidejte právě vyrobenou pastu a za stálého míchání vařte 10 až 12 minut. Poté nechte úplně vychladnout. Vychlazené nalijte na kuřata a marinujte v lednici 6 - 24 hodin.Čím déle, tím lépe. Rozehřejte gril, naolejujte špruclíky a křidýlka pečte, až nejsou uvnitř růžová, asi 7 minut po každé straně. Dobrou chuť.



Fotky receptu Pikantní kuřecí křídélka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pikantní kuřecí křídélka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !