Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pikantní štrůdl plněný kukuřičnou krupicí

fotka Pikantní štrůdl plněný kukuřičnou krupicí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 24

Použité suroviny receptu Pikantní štrůdl plněný kukuřičnou krupicí:

300 g kukuřičné krupice (Polenta)  | 1 cibule  | 100 g zeleného hrášku  |  sůl, pepř, zelená petrželka  | 1 listové těsto (může být i jiné štrůdlové těsto)  | 1 žloutek  | 1 mrkev

Postup přípravy receptu Pikantní štrůdl plněný kukuřičnou krupicí:

Krupici, sůl a máslo přidáme do vařící vody a uvaříme kaši. Přidáme orestovanou cibuli. Chceme-li dělat štrůdl se zeleninou, přidáme do kaše předem uvařenou zeleninu, osolíme, opepříme a natřeme na připravené těsto. Smotáme potřeme žloutkem. Pečeme na 180°C.

Podáváme se smetanou, do které jsme vmíchali pažitku, kdo chce i česnek. Můžeme rozředit trochou jogurtu.

Chceme-li štůdl se slaninou, vmícháme do uvařené kaše orestovanou cibuli a maso, natřeme na připravené těsto. Pečeme na 180°C.

K tomuto štrůdlu podáváme kysané zelí.


Fotky receptu Pikantní štrůdl plněný kukuřičnou krupicí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pikantní štrůdl plněný kukuřičnou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !