Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Podkrkonošský houbovo-chlebovec

fotka Podkrkonošský houbovo-chlebovec
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 13

Použité suroviny receptu Podkrkonošský houbovo-chlebovec:

300g hřibovitých hub  |  cibule  | 200g nastrouhaného tvrdého chleba  | 3 vejce  | 200ml mléka  | 40g másla  | 4 stroužky česneku  |  pepř  |  majoránka  |  petrželka  |  sůl  |  tuk

Postup přípravy receptu Podkrkonošský houbovo-chlebovec:

Cibuli nadrobno nakrájíme, petrželku nasekáme, společně zpěníme na rozehřátém másle, přidáme nadrobno pokrájené houby, osolíme a dusíme doměkka.
Přendáme do mísy a dobře promícháme s česnekem, pepřem, majoránkou a nastrouhaným chlebem. Nakonec do směsi vmícháme vejce rozkvedlaná v mléce a případně dochutíme.
Pekáček vymažeme tukem, naplníme houbovou hmotou a zapečeme v rozpálené troubě.
Komu by se stýskalo po masíčku, může před zapékáním vmíchat kousky slaniny nebo uzeného, nebo servírovat například s plátkem uzeného.




Fotky receptu Podkrkonošský houbovo-chlebovec:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Podkrkonošský houbovo-chlebovec
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !