8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pórková pizza

fotka Pórková pizza
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Pórková pizza:

250 g polohrubé mouky  | na špičku nože sůl  | 20 g droždí  | 1 lžička cukru  | 2 lžíce oleje  | 100 ml teplé vody  |  tuk na plech  | 250 g anglické slaniny  | 3 lžíce rajčatového protlaku  | 4 velké pórky  | 1 lžička oleje  | 400 g tvrdého sýra  |  sůl  |  pepř  | 1 lžička dobromysli

Postup přípravy receptu Pórková pizza:

Droždí smícháme se špetkou cukru a vlažnou vodou. Necháme vzejít kvásek a potom ho vlijeme do osolené mouky zároveň s olejem. Zaděláme v míse těsto a vypracujeme ho dohladka. Hotové těsto přikryjeme a necháme na teple vykynout. Potom ho přemícháme a rozdělíme na dvě části. Upravíme dva koláče s vyššími okraji na plech potřený tukem. Koláče posypeme nakrájenou slaninou, potřeme rajčatovým protlakem, posypeme pórky, nakrájenými na kolečka a podušenými na oleji, malými plátky sýra a okořeníme. Nakonec ozdobíme rajčatovým protlakem a pokapeme vydušenou šťávou z pórků. Pórková pizza se peče dozlatova ve středně horké troubě.


Fotky receptu Pórková pizza:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pórková pizza
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !