Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pstruh se sladkokyselou omáčkou

fotka Pstruh se sladkokyselou omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Pstruh se sladkokyselou omáčkou:

4 pstruhy  | špetka soli  | 1 lžička žlutého vína  | 1 lžička škrobu=1 lžička mouky máčený škrob, mouka,  | 4 vejce  | Omáčka:  | 1 lžíce cukru  | 2 lžíce octa  | 1 lžička Wei-su, sójové omáčky, rajčatového protlaku  | 1 šálek vývaru

Postup přípravy receptu Pstruh se sladkokyselou omáčkou:

Vykuchané pstruhy dáme do porcelánové misky se solí a žlutým vínem. Z mouky a škrobu a vejce uděláme tekuté těstíčko. Do těstíčka nalijeme studenou vodu, přidáme sůl, olej a obalíme v něj připravené pstruhy. Potom je smažíme do zlatova a usmažené přelijeme sladkokyselou omáčkou.
Omáčka: suroviny zamícháme uvedeme do varu a zahustíme lžičkou máčeného škrobu. Omáčku nalijeme do porcelánové misky a dáme vařit do vodní lázně na 20 minut. Před podáváním přidáme do omáčky česnek, zakapeme olejem a podáváme.


Fotky receptu Pstruh se sladkokyselou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pstruh se sladkokyselou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !